Rekrytointi jatkuvana palveluna (RPO)

Talent Solutions RPO (Recruitment Process Outsourcing) tuottaa rekrytointeja jatkuvana palveluna ja joustavilla tavoilla. Palvelumme ovat räätälöitävissä ja voivat laajimmillaan kattaa koko rekrytointiprosessin hakijoiden houkuttelusta perehdytykseen – sekä jatkuvissa että projektiluontoisissa rekrytointitarpeissa. Rekrytointipalvelumme on aina asiakkaamme näköistä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä ja osana asiakkaamme organisaatiota vahvistaen näin asiakkaan omaa työnantajakuvaa.

Ota yhteyttä

Moderni teknologia vie rekrytointisi seuraavalle tasolle

Toimialamme analyytikot ovat nimenneet ManpowerGroup Talent Solutionsin suurimmaksi osaamisen hankintaa jatkuvana palveluna (RPO) tuottavaksi toimijaksi jo seitsemänä perättäisenä vuotena. Dataan perustuvaa tietoa ja modernia teknologiaa hyödyntäen mahdollistamme parhaiden mahdollisten tekijöiden tavoittamisen ja hankkimisen – parantaen näin organisaatioiden suorituskykyä.

 

Käytössämme olevan teknologian avulla pystymme tuottamaan asiakkaalle ajantasaista tietoa ja raportointia rekrytoinnin osalta. Luotettavuus, läpinäkyvyys ja ajantasaisuus ovat meille tärkeitä asioita.

Räätälöity rekrytointi

Rekrytointipalvelumme tarjoaa joustavan ratkaisun kaikkiin tilanteisiin, kun tarvitaan skaalautuvaa palvelua. Rekrytointiin liittyvät prosessit rakennetaan aina asiakkaan kanssa yhdessä ja heidän tarpeidensa mukaisiksi.

Lue lisää

Talent Sourcing

Talent Sourcing -palvelumme avulla parannat kandidaattien laatua: haluatko rekrytoida hakeneista kandidaateista parhaan vai valita henkilön työmarkkinoiden parhaimmista? Talent Sourcing -palvelumme on kustannustehokas ratkaisu silloin, kun oman organisaatiosi ammattilaiset tarvitsevat lisätehoa rekrytointiin!

Lue lisää

Rekrytointiprojektit

Meillä on useiden vuosien kokemus rekrytointiprojekteista, kuten trainee-ohjelmista, usean toimipisteen kattavista kesärekrytoinneista ja uusien asiantuntijaorganisaatioiden perustamisesta. Tiedämme, että napakan projektinhallinnan lisäksi kyse on oikean kohderyhmän tuntemisesta ja tavoittamisesta.

Lue lisää

Oma Rekrytoija

Palvelumme kautta saat avuksesi asiantuntevan ja kokeneen inhouse -rekrytoijan, olipa tarpeesi sitten osa-aikainen tai kokoaikainen. Lisäksi käytössäsi on tarvittaessa koko Talent Solutions -yksikkömme mittava rekrytointiosaaminen.

Lue lisää

Talent Solutions

Talent Solutions auttaa organisaatiota parantamaan niiden henkilöstöresursointia sekä osamisen hallintaa ja kehittämistä. Näin varmistetaan parhaiden mahdollisten henkilöstöresurssien saatavuus ja käytettävyys nyt ja tulevaisuudessa. Joustavien ja skaalautuvien rekrytointipalveluidemme sekä työntekijän uran elinkaaripalveluiden avulla pystymme tukemaan yrityksiä laaja-alaisesti. Tarjoamme globaaleja, dataan perustuvia ratkaisuja osaamisen houkuttelusta sen hallintaan, kehittämiseen ja pysyvyyden varmistamiseen. 

STRATEGINEN HENKILÖSTÖKONSULTOINTI

Rakenna vahva, lahjakkuuteen perustuva strateginen työvoima-aloite pitkän aikavälin kasvun mahdollistamiseksi. Tarjoamme yhteistyöhön perustuvan, näkemyslähtöisen lähestymistavan työvoiman suunnittelusta kykyjen optimointiin ja toteutukseen täydennyskoulutukseen.

HENKILÖSTÖRESURSOINNIN ANALYTIIKKA

Tee parempia, dataohjattuja päätöksiä lahjakkuudestasi, resursseistasi ja suunnittelustasi ja lisää näkyvyyttä työntekijöillesi. Globaali liiketoimintamme ja markkinatiedostomme luovat työmarkkinatietoja, jotka antavat tietoa liiketoimintapäätöksistä.

TUTKIMUSOSAAMINEN

Työvoimatietojen lisääntyessä organisaatiot tarvitsevat kumppanin, joka auttaa heitä saamaan näkemyksiä, jotka nopeuttavat strategisia, tulevaisuuteen suuntautuvia päätöksiä. Hyödyntämällä arviointia ja syvällisiä analyysimahdollisuuksia tarjoamme kykyä oivalluksia, jotka mahdollistavat työvoiman optimoinnin.