Rekrytointiprojektit

Meillä on useiden vuosien kokemus rekrytointiprojekteista, kuten trainee-ohjelmista, usean toimipisteen kattavista kesärekrytoinneista ja uusien asiantuntijaorganisaatioiden perustamisesta. Tiedämme, että napakan projektinhallinnan lisäksi kyse on oikean kohderyhmän tuntemisesta ja tavoittamisesta.

Ota yhteyttä

Mittavat ja lyhytkestoiset rekrytointikokonaisuudet voivat olla yrityksen omalle organisaatiolle haasteellisia.

Tavoita laadukkaat osaajat nopeasti ja kustannustehokkaasti onnistuneen projektin avulla.

 Globaalit rekrytointiprojektit

Palvelumme skaalautuu tarvittaessa myös globaaliksi monikielisten rekrytointikeskustemme avulla. Meillä on ajantasainen ymmärrys globaaleista työmarkkinoista sekä kyvykkyyttä tavoittaa oikeat osaajat maailmanlaajuisesti.

Osaava tiimi käytössäsi

Palvelumme kautta pääset hyödyntämään koko organisaatiomme laajaa rekrytointiosaamista. Meillä on asiantuntemusta mm. sourcingista, hakijoiden houkuttelusta, työnantajakuvasta ja rekrytointimarkkinoinnista. Kokeneet rekrytoijamme tietävät mistä ja miten oikeaa osaamista tavoitetaan.

Tutustu meihin tarkemmin

Moderni teknologia vie rekrytointisi seuraavalle tasolle

Dataan perustuvaa tietoa ja modernia teknologiaa hyödyntäen mahdollistamme parhaiden mahdollisten tekijöiden tavoittamisen ja hankkimisen - parantamalla näin organisaatioiden suorituskykyä.

Käytössämme olevan teknologian ja osaamisemme kautta pystymme tuottamaan asiakkaalle mm. seuraavia hyötyjä: kustannustehokkuutta, rekrytointien läpimenoaikojen tehostamista ja täyttöastetta, rekrytoinnin vaikuttavuutta sekä positiivista hakijakokemusta.

Asiakastarinoita

Asiakasyrityksemme ovat palveluidemme avulla saavuttaneet erilaisia hyötyjä, kuten esimerkiksi kustannustehokkuutta, yhdenmukaisen rekrytointiprosessin tai skaalautuvuutta oman rekrytointitiiminsä avuksi.

Lue alta esimerkkejä.

Lisätietoja aiheesta Workforce Resource Hub

Ratkaisumme

Talent Solutions RPO (Recruitment Process Outsourcing) tuottaa rekrytointeja jatkuvana palveluna ja joustavilla tavoilla. Palvelumme ovat räätälöitävissä ja voivat laajimmillaan kattaa koko rekrytointiprosessin hakijoiden houkuttelusta perehdytykseen – sekä jatkuvissa että projektiluontoisissa rekrytointitarpeissa. Rekrytointipalvelumme on aina asiakkaamme näköistä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä ja osana asiakkaamme organisaatiota vahvistaen näin asiakkaan omaa työnantajakuvaa.

Räätälöity rekrytointi

Rekrytointipalvelumme tarjoaa joustavan ratkaisun kaikkiin tilanteisiin, kun tarvitaan skaalautuvaa palvelua. Rekrytointiin liittyvät prosessit rakennetaan aina asiakkaan kanssa yhdessä ja heidän tarpeidensa mukaisiksi.

Talent Sourcing

Talent Sourcing -palvelumme avulla parannat kandidaattien laatua: haluatko rekrytoida hakeneista kandidaateista parhaan vai valita henkilön työmarkkinoiden parhaimmista? Talent Sourcing -palvelumme on kustannustehokas ratkaisu silloin, kun oman organisaatiosi ammattilaiset tarvitsevat lisätehoa rekrytointiin!

Oma rekrytoija

Palvelumme kautta saat avuksesi asiantuntevan ja kokeneen inhouse -rekrytoijan, olipa tarpeesi sitten osa-aikainen tai kokoaikainen. Lisäksi käytössäsi on tarvittaessa koko Talent Solutions -yksikkömme mittava rekrytointiosaaminen.

STRATEGINEN HENKILÖSTÖKONSULTOINTI

Rakenna vahva, lahjakkuuteen perustuva strateginen työvoima-aloite pitkän aikavälin kasvun mahdollistamiseksi. Tarjoamme yhteistyöhön perustuvan, näkemyslähtöisen lähestymistavan työvoiman suunnittelusta kykyjen optimointiin ja toteutukseen täydennyskoulutukseen.

HENKILÖSTÖRESURSOINNIN ANALYTIIKKA

Tee parempia, dataohjattuja päätöksiä lahjakkuudestasi, resursseistasi ja suunnittelustasi ja lisää näkyvyyttä työntekijöillesi. Globaali liiketoimintamme ja markkinatiedostomme luovat työmarkkinatietoja, jotka antavat tietoa liiketoimintapäätöksistä.

TUTKIMUSOSAAMINEN

Työvoimatietojen lisääntyessä organisaatiot tarvitsevat kumppanin, joka auttaa heitä saamaan näkemyksiä, jotka nopeuttavat strategisia, tulevaisuuteen suuntautuvia päätöksiä. Hyödyntämällä arviointia ja syvällisiä analyysimahdollisuuksia tarjoamme kykyä oivalluksia, jotka mahdollistavat työvoiman optimoinnin.