Liity joukkoomme

Minkälainen urasi voisi olla Talent Solutionsissa?

Ota yhteyttä

Tutustu tiimiimme

Tiedämme, että yrityksen tärkein voimavara on ihmiset: osaava henkilöstö ja motivoituneet työntekijät. Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan innostuneiden, modernin rekrytoinnin ammattilaisten ajatuksia ja toiveita uransa suhteen!

 

Tutustu alla muutamien meistä tarinoihin.Sofia Fonsen

Sofia Fonsen, rekrytointikonsultti

HR ala on minulle vielä varsin uusi tuttavuus, sillä aloitin työt noin kaksi vuotta sitten harjoittelun merkeissä. Siitä sainkin jatkaa uraani ensin assistenttina ja sittemmin koordinaattorina. Tällä hetkellä työskentelen rekrytointikonsulttina vastaten koko rekrytointiprosessin läpiviennistä aina työpersoonallisuusarviointeihin saakka.

 

Tämä työ on opettanut minulle todella paljon ja on ollut hauska huomata, miten koulun penkillä opittuja asioita pystyy soveltamaan käytännön työssä. Joka päivä on erilainen ja aina pääsee oppimaan uutta ja kehittämään itseään. Odotan innolla, mitä kaikkea tämä ala tulee vielä tarjoamaan minulle.Kirsi Ståhlberg

Kirsi Ståhlberg, rekrytointikonsultti

Rekrytoinnin pariin ajauduin oikeastaan aika vahingossa. Ala vaikutti mielenkiintoiselta, nopeatempoiselta ja ihmisläheiseltä, joten nopeana ja sosiaalisena ihmisenä ihmisten kanssa työskentely tuntui heti omalta. Rekrytointikonsulttina pääsen auttamaan ihmisiä työllistymään ja samalla autan myös yrityksiä kasvamaan ja kehittymään.

 

Parasta tässä työssä on se, kun saa keskustella oman alansa asiantuntijoiden kanssa ja oppia sellaisista aloista ja osaamisesta, joista ei ole kuin kuullut. Kuunteleminen ja kysyminen opettaa eniten, joten aion olla jatkossakin korvat auki ja pyrkiä oppimaan enemmän koko alasta.