Tutustu meihin tarkemmin

Olemme tuottaneet rekrytointia jatkuvana palveluna jo yli 20 vuoden ajan. Suomessa tiimimme sijoittuu Helsinkiin, Tampereelle ja Jyväskylään, mutta palvelumme kattaa koko Suomen ja laajentuu tarvittaessa globaaliksi.

Toimimme asiakas- ja hakijalähtöisesti, ja läpinäkyvyys, luotettavuus sekä tavoitettavuus ovat meille keskeisiä arvoja rekrytointipalveluita tuottaessamme.

Ota yhteyttä

Olemme niin operatiivinen kuin konsultatiivinenkin kumppanisi rekrytointiasioissa. Mittava kokemuksemme tuo oikeat osaajat luoksesi ja syvällinen ymmärryksemme ja näkemyksemme työelämän trendeistä auttaa sinua varmistamaan modernin rekrytointisi myös tulevaisuudessa.

Kyvykkyydet

Käytössämme oleva teknologia ja osaamisemme ovat toimintamme ja palveluidemme vankka perusta. Avullamme tavoitat tarvitsemasi osaajat:

 • Rekrytointistrategia

  Aina käynnistäessämme rekrytointia, teemme kattavan suunnitelman, joka sisältää tehtävän profiloinnin, rekrytoinnin aikataulutuksen ja rekrytointi- sekä markkinointitoimenpiteiden määrittelyn. Tärkeää on myös varmistaa hakijan kannalta relevantit asiat ja houkuttelutekijät.

 • Hakijoiden tavoittaminen ja houkuttelu

  Määrittelemme aina rekrytointikohtaisesti toimenpiteet, joiden avulla tavoitamme oikeat osaajat. Perinteisen ilmoitushaun lisäksi hyödynnämme runsaasti sourcingia, hakijakantoja ja -pooleja, sekä tehokkaita rekrytointimarkkinoinnin toimenpiteitä.

 • Esikarsinta ja osaamisen arvointi

  Teknologiaan ja vankkaan asiantuntijuuteemme nojaten toteutamme esikarsinnan tehokkaasti ja laadukkaasti, myös puhelin- ja videohaastatteluja hyödyntäen. Rekrytoijamme ovat kokeneista haastattelijoita ja lisäksi jokainen heistä on sertifioitu toteuttamaan työpersoonallisuusarviointeja.

 • Markkinatuntemus

  Palvelumme taustalla on runsaasti globaalia tutkimustietoa ja ymmärrystä moderneista työmarkkinoista.

 • Työnantajalupaus

  Rekrytointimme on aina yrityksesi näköistä. Palvelumme avulla hakijalle välittyy realistinen kuva yrityksen kulttuurista ja arvoista.

 • Hakemusten hallinta

  Teknologiamme avulla hakemusten tarkastelu ja hakijoiden edistäminen rekrytointiprosessissa on tehokasta. Laadukkaan hakijaviestinnän myötä hakijakokemus paranee.

 • Tiedolla johtaminen

  Kehitämme palveluamme jatkuvasti vastaamaan organisaatioiden muuttuviin tarpeisiin. Keräämme systemaattisesti dataa tuottamistamme rekrytoinneista, joiden perusteella voimme räätälöidä prosessejamme ja palvelusisältöjämme ajantasaisesti.

 • Raportit

  Läpinäkyvyys ja luotettavuus ovat meille tärkeitä asioita ja raportoimme säännöllisesti palvelustamme. Tunnistamme volyymivaihteluista johtuvia trendejä ja voimme näin auttaa ennustamaan rekrytointitarpeitasi jo etukäteen.

Talent Solutions palvelumme tuovat yhteen sekä osaamisen hankinnan että hallinnan palvelut. Räätälöitävät rekrytointipalvelumme auttavat yrityksiä saamaan parhaat osaajat itselleen. Talent Solutions tukee organisaatiota ja yksilöitä kattaen palveluillaan koko työsuhteen elinkaaren, sekä tunnistamalla ja kartoittamalla kyvykkyyksiä ja osaamista. Tuotamme räätälöityjä valmennusratkaisuja muutos- ja sopeutustilanteissa ja tuemme henkilöstöä työnhaussa ja sijoittumisessa uuteen, mieluisaan työpaikkaan.

 

Talent Solutions RPO (Recruitment Process Outsourcing) tuottaa rekrytointeja jatkuvana palveluna ja joustavilla tavoilla. Palvelumme ovat räätälöitävissä ja voivat laajimmillaan kattaa koko rekrytointiprosessin hakijoiden houkuttelusta perehdytykseen – sekä jatkuvissa että projektiluontoisissa rekrytointitarpeissa.