Palvelumme

Talent Solutions yhdistää monipuoliset osaamisen hankinnan ja hallinnan sekä urajohtamisen palvelut, jotka räätälöidään aina asiakkaidemme tarpeisiin ja tavoitteisiin.

OTA YHTEYTTÄ

Räätälöity rekrytointipalvelu

Olemme johtava räätälöityjen rekrytointipalveluiden (RPO) globaali toimittaja.

Lue lisää räätälöidystä rekrytointipalvelustamme

TAPFIN: Managed Service Provider (MSP)

Kansainvälinen Managed Service Provider (MSP) -yksikkömme auttaa yrityksiä ja organisaatioita kehittämään ratkaisuja, joiden avulla ne pystyvät keskitetysti hallinnoimaan useista lähteistä hankittavia resursointipalveluja.

LUE LISÄÄ ENGLANNINKIELISELTÄ SIVUSTOLTA

Right Management

Kyvykkyyksien johtamisen globaali tarjoomamme kattaa outplacement-palveluja sekä urajohtamiseen ja johtajuuden kehittämiseen liittyviä ratkaisuja. Näiden avulla autamme asiakkaitamme varmistamaan parhaan mahdollisen suoritustason organisaatioissaan ja kehittämään osaamista tulevaisuuden tarpeisiin.

LUE LISÄÄ

Ratkaisumme

Talent Solutions auttaa organisaatiota parantamaan niiden henkilöstöresursointia sekä osamisen hallintaa ja kehittämistä. Näin varmistetaan parhaiden mahdollisten henkilöstöresurssien saatavuus ja käytettävyys nyt ja tulevaisuudessa. Joustavien ja skaalautuvien rekrytointipalveluidemme sekä työntekijän uran elinkaaripalveluiden avulla pystymme tukemaan yrityksiä laaja-alaisesti. Tarjoamme globaaleja, dataan perustuvia ratkaisuja osaamisen houkuttelusta sen hallintaan, kehittämiseen ja pysyvyyden varmistamiseen.

Strateginen henkilöstökonsultointi

Rakenna vahva, kyvykkyyksiin pohjautuva perusta strategiselle henkilöstöresursoinnille ja varmista pitkän aikavälin liiketoiminnan kasvu. Tarjoamme organisaatiollesi luotettavaa kumppanuutta. Hyödynnämme työssämme tutkimustietoon ja kokemukseen perustuvia ratkaisuja henkilöstöstrategian suunnitteluun, kyvykkyyksien optimointiin sekä osaamisen päivittämisen ja kehittämisen käytännön toteutuksiin.

Henkilöstöresursoinnin analytiikka

Tehosta kyvykkyyksiin, resursointiin ja suunnitteluun liittyvää päätöksentekoa käyttämällä viimeisintä tutkimustietoa. Globaali ja paikallinen tutkimus- ja julkaisutoimintamme tuottaa liiketoimintaan ja työmarkkinoihin liittyvää tietoa päätöksenteon pohjaksi.

Tutkimusosaaminen

Hallitakseen valtavaa henkilöstöresursseihin liittyvää tietomäärää organisaatiot tarvitsevat kumppanin, joka auttaa tulkitsemaan tietoja strategisen päätöksenteon ja tulevaisuuden suunnittelun tehostamiseksi. Henkilöarvioinnin ja analytiikan osaamisellamme tuotamme tärkeätä tietoa henkilöstöresursoinnin optimointiin.